1.З метою забезпечення дитячого організму необхідними вітамінами, мікроелементами постійно вводити в щоденне меню більше овочевих салатів різних видів.
(с/м старша, зав. господарством, кухар, постійно)
2.З метою забезпечення д/у на весь навчальний рік свіжими овочами, фруктами, соками, заключати договори з фермерами, підприємцями, залучати спонсорів, меценатів.
(директор, ЗДО зав. господарством, весняно – осінній період)
3.З метою заохочення дітей до споживання їжі в повному об’ємі стравам надавати незвичайних казкових форм.
(с/м старша, кухарі, протягом року)
4.Рекомендувати кахарям поділитися досвідом роботи кухарів інших дошкільних закладів «Зірочка», «Джерельце».
(с/м старша, кухарі, протягом року)
5.Поглибити роботу з дітьми через бесіди, ігри, ігри – заняття по питаннях здорового способу життя, взаємозв’язку харчування і зміцнення здоров я.
(вихователі, помічники вихователів, згідно плану)
6.Запропонувати батькам вносити свої пропозиції, поради, вказівки щодо покращення харчування дітей через скриньки – пропозицій.
(вихователі, періодично)
Березень 2024 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
П | В | С | Ч | П | С | Н |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |