Сервіровка столів у старшій групі

/Files/images/vse/ASH_веселка___весна (299).JPG /Files/images/vse/ASH_веселка___весна (296).JPG

/Files/images/vse/ASH_веселка___весна (262).JPG




ЗАХОДИ

ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ЗДО №3 «ВЕСЕЛКА»

В 2020 – 2021 н.р.

1.З метою забезпечення дитячого організму необхідними вітамінами, мікроелементами постійно вводити в щоденне меню більше овочевих салатів різних видів.

(с/м старша, зав. господарством, кухар, постійно)

2.З метою забезпечення д/у на весь навчальний рік свіжими овочами, фруктами, соками, заключати договори з фермерами, підприємцями, залучати спонсорів, меценатів.

(директор, ЗДО зав. господарством, весняно – осінній період)

3.З метою заохочення дітей до споживання їжі в повному об’ємі стравам надавати незвичайних казкових форм.

(с/м старша, кухарі, протягом року)

4.Рекомендувати кахарям поділитися досвідом роботи кухарів інших дошкільних закладів «Зірочка», «Джерельце».

(с/м старша, кухарі, протягом року)

5.Поглибити роботу з дітьми через бесіди, ігри, ігри – заняття по питаннях здорового способу життя, взаємозв’язку харчування і зміцнення здоров я.

(вихователі, помічники вихователів, згідно плану)

6.Запропонувати батькам вносити свої пропозиції, поради, вказівки щодо покращення харчування дітей через скриньки – пропозицій.

(вихователі, періодично)




Щодення зняття проб сестрою медичною старшою І.А Лугіною.

/Files/images/vse/IMG_20190131_112414.jpg


/Files/images/vse/IMG_20190131_113101.jpg/Files/images/vse/IMG_20190131_112844.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 807

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031