1.З метою забезпечення дитячого організму необхідними вітамінами, мікроелементами постійно вводити в щоденне меню більше овочевих салатів різних видів.
(с/м старша, зав. господарством, кухар, постійно)
2.З метою забезпечення д/у на весь навчальний рік свіжими овочами, фруктами, соками, заключати договори з фермерами, підприємцями, залучати спонсорів, меценатів.
(директор, ЗДО зав. господарством, весняно – осінній період)
3.З метою заохочення дітей до споживання їжі в повному об’ємі стравам надавати незвичайних казкових форм.
(с/м старша, кухарі, протягом року)
4.Рекомендувати кахарям поділитися досвідом роботи кухарів інших дошкільних закладів «Зірочка», «Джерельце».
(с/м старша, кухарі, протягом року)
5.Поглибити роботу з дітьми через бесіди, ігри, ігри – заняття по питаннях здорового способу життя, взаємозв’язку харчування і зміцнення здоров я.
(вихователі, помічники вихователів, згідно плану)
6.Запропонувати батькам вносити свої пропозиції, поради, вказівки щодо покращення харчування дітей через скриньки – пропозицій.
(вихователі, періодично)